Online marketing bureau Antwerpen

Online marketing bureau Antwerpen

Bent u opzoek naar een goed online marketing bureau in Antwerpen? Bugenz heeft dankzij de diversiteit van de vele projecten welke er zijn uitgevoerd, veel kennis opgedaan omtrent online marketing.
Online marketing is niet meer in hokjes te plaatsen. Het algemene begrip biedt verschillende aspecten die samen een geheel vormen. Daarnaast dient niet alleen de online marketing een geheel te zijn, maar de partij die de diensten uitvoert dient op een juiste wijze betrokken te zijn bij het bedrijf. Het is belangrijk voor ons dat de klanten zich betrokken voelen bij de campagnes. Daarom ontwikkelen wij samen met de klant een passende online marketing campagne en zullen wij ieder project aangaan.
Bugenz maakt een gezonde groei door als online marketing bureau. De bestaande klanten zijn overgenomen en dankzij de juiste campagnes en de nadruk op de relatie met de klant maken wij een snelle groei door. Wij zien dat dit bij andere partijen nog niet of nauwelijks gebeurd.

 

Klant van Bugenz

Wanneer u een klant bent van 100 euro of 100.000 euro. U bent en blijft klant van Bugenz en wij zullen dan ook altijd de relatie hoog houden met u. Hierdoor zijn wij ons als online marketing bureau gaan richten op de Belgische markt. U als belg hecht ook veel waarden aan de relatie en dit heeft Bugenz met U gemeen. De Belgische markt biedt enorm potentieel op het online gebied. Het is daarom van belang dat u een partij inschakelt die veel know-how heeft op dit kennisgebied. Wij zijn momenteel actief in Brussel, Gent en Antwerpen.Online-marketing-Antwerpen

Conversies

Wij focussen ons altijd op conversies. Het is natuurlijk belangrijk om website bezoekers en leads te hebben, maar dit is niet het einddoel. Het is voor het voorbestaan van uw bedrijf essentieel om conversie te hebben en te blijven generen. Bugenz gaat hiermee voor u aan de slag. Als online marketing bureau in Antwerpen realiseren wij dit door rendement gedreven online marketing campagnes om te zetten.

Klantgericht online marketing bureau in Antwerpen

Veel bedrijven hebben de propositie zich altijd te richten op de klant. De klant staat centraal en alles wordt om hen heen gemaakt. Wij benadrukken deze manier van werken. Er zijn weinig bedrijven die dit daadwerkelijk uitvoeren. U zult verstelt staan als u met Bugenz online marketing bureau samen werkt. Wij maken geen onderscheid in kleine of grote klanten. U bent klant en dat waarderen en waarborgen wij.

Een online marketing bureau anno 2016 dient ook veel met de klant mee te denken en dit kan vaak niet alleen op afstand, daarom komen en zorgen wij ervoor dat er in veel gevallen fysieke contact-uren zijn.
Wanneer het gaat om website ontwikkeling, social media campagnes, Adwords campagne, SEO campagnes of andere online marketing campagnes zullen wij het overleg vaak uitvoeren met fysieke contact-uren. Hierdoor krijgen wij als online marketing bureau meer gevoel bij uw bedrijf. Het is namelijk uw online visitekaartje, dat vele malen vaker wordt bekeken en wordt getoetst. Het is daarom niet mogelijk om even snel een online marketing campagne te laten uitvoeren.