Online marketing bureau brussel

Online marketing bureau Brussel

Dankzij de diversiteit van de vele projecten welke er zijn uitgevoerd, hebben wij veel kennis opgedaan omtrent online marketing. Online marketing is een breed en veel gebruikt woord. Het is een mooie samenbundeling van verschillende diensten die elkaar overlappen. Wij helpen bij het kiezen van de juiste diensten, omdat het hedendaags niet afdoende is om één type online marketing dienst uit te voeren.
Het is belangrijk voor ons dat de klanten zich betrokken voelen bij de campagnes. Daarom ontwikkelen wij samen met de klant een passende online marketing campagne en zullen wij ieder project aangaan.

Bugenz maakt een gezonde groei door als online marketing bureau. De bestaande klanten zijn overgenomen en dankzij de juiste campagnes en de nadruk op de relatie met de klant maken wij een snelle groei door. Wij zien dat dit bij andere partijen nog niet of nauwelijks gebeurd. Wanneer u een klant bent van 100 euro of 100.000 euro. U bent en blijft klant van Bugenz en wij zullen dan ook altijd de relatie hoog houden met u.
Wij willen U in België helpen met online marketing. Hierdoor zijn wij ons als online marketing bureau gaan richten op de Belgische markt. U als belg hecht ook veel waarden aan de relatie en dit heeft Bugenz met U gemeen.

Online marketing bureau Bugenz is opgericht in 2015 in Almere. Na een succesvolle start in de woonkamer zijn we verhuisd naar een kantoor in Almere. Bugenz is een samenvoeging van twee ondernemingen die beiden zijn gestart in begin 2011.


Online marketing bureau Brussel

Online & offline conversies

Wij focussen ons altijd op conversies. Het is natuurlijk belangrijk om website bezoekers en leads te hebben, maar dit is niet het einddoel. Het is voor het voorbestaan van uw bedrijf essentieel om conversie te hebben en te blijven generen. Bugenz gaat hiermee voor u aan de slag. Als online marketing bureau in Brussel realiseren wij dit door rendement gedreven online marketing campagnes om te zetten.

Klantgericht online marketing bureau in Brussel

Veel bedrijven hebben de propositie zich altijd te richten op de klant. De klant staat centraal en alles wordt om hen heen gemaakt. Wij benadrukken deze manier van werken. Er zijn weinig bedrijven die dit daadwerkelijk uitvoeren. U zult verstelt staan als u met Bugenz online marketing bureau samen werkt. Wij maken geen onderscheid in kleine of grote klanten. U bent klant en dat waarderen en waarborgen wij.

Een online marketing bureau anno 2016 dient ook veel met de klant mee te denken en dit kan vaak niet alleen op afstand, daarom komen en zorgen wij ervoor dat er in veel gevallen fysieke contact-uren zijn.
Wanneer het gaat om website ontwikkeling, social media campagnes, Adwords campagne, SEO campagnes of andere online marketing campagnes zullen wij het overleg vaak uitvoeren met fysieke contact-uren. Hierdoor krijgen wij als online marketing bureau meer gevoel bij uw bedrijf.