Over ons

Bugenz is opgericht met als doel: hoogwaardige online marketing diensten aan te bieden voor een betaalbare prijs. Na een succesvolle start aan huis zijn we verhuisd naar een kantoor in Almere. Met online consultancy als uitgangspunt hebben wij in de afgelopen jaren onze dienstverlening uitgebreid. Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid pakket aan diensten van online marketing advies tot zoekmachine marketing. Dankzij de vele jaren ervaring die er is op gedaan middels een breed scala aan projecten, zijn wij instaat om zowel kleine als grote organisaties te helpen bij het behalen van haar online marketing doelstellingen.


De passie

Bugenz is opgericht als online marketing bureau door twee jonge ondernemers. In de loop der jaren heeft het online marketing bureau Bugenz een multi-disicplinair karakter gekregen. De opkomst van omnichannel zorgt ervoor dat online en offline nog meer verweven is met elkaar. Wij zien dat bedrijven vaak de online doelgroep goed op het netvlies heeft. Wat in de praktijk niet blijkt te kloppen. Bugenz onderzoekt altijd samen in overleg met de klant de online doelgroep. Dit doen wij vaak, omdat dit 7 van de 10 keer afwijkt van de door de klant voorgestelde online doelgroep.

Waarom klanten voor ons hebben gekozen?

- Vertalen van online marketing problemen naar innovatieve oplossingen
- Hoogwaardige dienstverlening voor een betaalbare prijs
- Investeren in kwaliteit en de relatie met de klant
- Wij maken onze beloftes waar

Visie

Wij streven ernaar een vanzelfsprekende naam te worden binnen de online marketing branche. Daarnaast zijn wij van ongekende meerwaarde voor onze klanten.

Missie

Onze klanten uitstekende service bieden bij het maken van online marketing keuzes voor de toekomst.

Sponsoring goede doelen

Bugenz is een organisatie dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, daarnaast steunen wij al jaren lang het goede doel Kika.