Website ontwikkeling

Responsive website
Wij richten ons op de ontwikkeling van sterke resultaatgerichte websites en bieden de website oplossing voor iedere ondernemer. Je website dient perfect te zijn. Het is namelijk het visitekaartje en het gezicht van je bedrijf. Onze web-developers zijn constant op de hoogte van de nieuwste technieken. Hierdoor presteert je website optimaal op ieder kanaal. We bouwen waar nodig passende call to actions in en de koppeling met social media. Afhankelijk van het doel en de doelgroep zorgen wij voor een passend design. De websites van Bugenz zijn altijd gebruiksvriendelijk en responsive voor desktop, tablet en mobiel. Het opzetten van een website is een continu proces en ontwikkelt zich gaandeweg. Alle designs kunnen geleverd worden met een CMS systeem. Dit is een systeem dat je toegang geeft tot de achterkant van je eigen website. Op deze manier kun je na de oplevering van de website zelf uw informatie aanpassen.

Website beheer
Bugenz ontwikkelt niet alleen websites, maar beheert ze ook. Wij nemen het complete beheer uit handen en ontzorgen je van je website/webshop problemen. Momenteel onderhouden wij al diverse websites en webshops voor onze klanten.

De volgende werkzaamheden kunnen wij maandelijks voor jou uitvoeren:
– Optimaliseren voor zoekmachines
– Uitvoeren van updates
– Content beheer
– Analyseren van de website
– Bijsturen op basis van rapportages


Responsive maken

Vaak is het responsive maken van de huidige website redelijk snel uit te voeren. Wanneer je toch investeert in het vernieuwen van de website adviseren wij vaak om te kijken naar de gehele look en feel van de oude website.

New design

Bugenz maakt vaak responsive websites in combinatie met een gehele nieuwe huisstijl. Daarnaast voeren wij het gehele plaatje uit. Alles wordt beheert door een partij van website, hosting, domein tot aan social media en Adwords campagnes.