Zoekmachine marketing

Search Engine Advertising
Als mensen op zoek gaan naar informatie, doen zij dit in veel gevallen via zoekmachines. Bugenz zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar is voor de doelgroep door middel van zoekmachine optimalisatie. Met search engine advertising zorgt Bugenz voor meer conversie en relevanter verkeer op uw website.

Samenwerken met Bugenz betekent:
– Professionele online marketeers
– Custom-built SEA rapportages
– Sturing op conversie en bezoekers

Search Engine Optimization
Naast SEA bestaat Google’s zoekresultaten uit een onbetaald organisch deel. Bugenz zorgt ervoor dat u meer klanten, potentiële klanten en bezoekers ontvangt uit de organische zoekresultaten.

Bugenz let hierbij op de volgende factoren:
– Content: in hoeverre sluiten de teksten aan bij het zoekgedrag van uw doelgroep?
– Technisch: hoe is uw website ontwikkeld en waar laat u kansen liggen?

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing gaat vaak samen hand in hand met zowel SEO als SEA. Bugenz overlegt vaak met de klant wat de wensen en behoefte zijn en waar zij zichzelf zien staan binnen twee jaar.

Google optimalisatie
Goed gevonden worden in Google dat willen wij allemaal! Zoekmachine optimalisatie is een vak apart en is een specialisatie binnen de online marketing. De toppositie in de organische zoekresultaten van zoekmachines behaal je niet zomaar. Er verschijnt dagelijks steeds meer informatie op het internet. Bugenz zorgt ervoor dat jouw organisatie goed vindbaar is op relevante zoekwoorden. Dit vergt tijd, kennis en de juiste middelen om dit te realiseren. Zoekmachine optimalisatie start bij het uitvoeren van keyword-analyses tot aan adviezen en implementaties zoals, conversie optimalisatie, herbepaling van de doelgroep en/of herschrijven van content om uw doelgroep beter aan te spreken voor de userbililty van uw online kanaal. Dit organiseren wij zowel op onbetaalde posities (SEO) als betaalde posities (SEA).

Bugenz is een onderneming dat de relatie met haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Ongeacht hoe groot de klant is.

Aandacht en op de hoogte gehouden worden is een belangrijk fenomeen wat vaak wordt vergeten. Bugenz erkent dit probleem en zorgt ervoor dat u dit niet ervaart.